TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru proiectul rezidential Belvedere Residences 3 si sunt proprietatea lui exclusiva.

 

 1. Drepturi de autor si marci inregistrate

 

1.1. Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate proiectului rezidential Belvedere Residences 3. Folosirea continutului acestui site fara acordul Belvedere Residences 3 este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

 

 1. Limitarea responsabilitatii

 

2.1. Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra. Belvedere Residences 3 sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, Belvedere Residences 3 nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri.

 

2.2. Belvedere Residences 3 are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

 

 1. Link-uri pe site-urile unei terte parti

 

3.1. Site-ul www.belvedere3.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Belvedere Residences 3. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. Belvedere Residences 3 nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Belvedere Residences 3 isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase. Belvedere Residences 3 nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri.

Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

 

 1. Utilizarea site-ului www.belvedere3.ro

 

4.1. In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

 

 1. Politica de prelucrare a datelor personale

 

5.1. Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii site-ului nostru web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe aceasta pagina web de catre societatea Belvedere Residences UTR 3 SRL, in vederea identificarii de potentiali cumparatori pentru apartamentele din proiectul rezidential Belvedere Residences 3 . La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, companiile respecta cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine societatii Belvedere Residences UTR 3 SRL, in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare.

 

5.2. Prezenta declaratie privind protectia datelor se aplica doar pentru (www.belvedere3.ro) si pentru subdomeniile aferente, precum si pentru paginile ce prezinta campanii promotionale, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. Va rugam sa verificati declaratiile privind protectia datelor ale paginilor web controlate sau operate de terti, deoarece aceste pagini web nu se afla sub controlul Belvedere Residences UTR 3 SRL si nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si masurile acestora privind protectia datelor.

 

5.3. Securitatea datelor: Pentru protectia datelor dumneavoastra, Belvedere Residences UTR 3 SRL a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.

 

5.4. Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

 

5.5. Prelucrarea datelor minorilorVa punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor procesarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta varsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

 

5.6. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Datele furnizate de dumneavoastra, datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. In cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date sau apelati numarul de telefon listat pe pagina noastra web, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra vor fi prelucrate in scopurile descrise in continuare (a se vedea punctele 5.7, 5.8. si 5.9.).

 

5.7. Datele colectate de noi

 

Datele cu caracter personal sunt inregistrate prin completarea de catre dumneavoastra a formularului de contact sau prin apelarea numarului de telefon afisat pe website, prin care colectam:

 

-nume

-prenume

-telefon

-adresa de email

-mesaj specific

 

5.8. Parteneri

 

Belvedere Residences UTR 3 SRL. nu efectueaza toate prelucrarile datelor cu caracter personal in regim propriu, ci beneficiaza de sprijin de la parteneri profesionali care actioneaza pe baza instructiunilor primite de la Belvedere Residences UTR 3 SRL pentru operatiuni tehnice legate de hostingul paginii si software-ul pe care se bazeaza aceasta. Parteneri sunt atent selectati si se obliga sa asigure, prin masuri tehnice si organizatorice adecvate, prelucrarea datelor dumneavoastra conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor si cu respectarea drepturilor dumneavoastra. Partenerilor le este interzis sa utilizeze datele cu caracter personal primite pentru scopuri proprii sau comerciale sau sa le transmita tertilor, cu exceptia cazului in care tertii actioneaza pentru atingerea scopurilor prelucrarii descrise prin prezenta, caz in care aceleasi conditii privind masurile tehnice si organizatorice se aplica si acestora.

 

 

5.9. Prelucrari ale datelor pentru care nu este necesar consimtamantul

 

Mai multe informatii referitoare la prelucrari de date pentru care nu este necesar consimtamantul gasiti in enumerarea urmatoare:

 

A) Formular de contact general sau apel telefonic la numarul afisat pe website

 

Formular de contact (material informativ disponibilitati, cumparare unitati locative, informare despre proiectul rezidential, apreciere, reclamatii altele): La trimiterea formularului de contact respectiv, inceperea convorbirii telefonice, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile*(nume, prenume, telefon, adresa de email, mesaj specific) in conditiile prevazute in aceasta sectiune. Scop: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra

 

Temei: Interes legitim de a prelucra individual intrebarile dumneavoastra si de a putea raspunde.

 

Durata de stocare: 3 ani

 

Consecintele refuzului: in situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate. Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari ai Belvedere Residences iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru a raspunde solicitarilor adresate.

 

B) La trimiterea formularului de contact sau apelarii telefonice in vederea unei solicitari de vizionare unitate locativa din stoc, datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (nume, prenume, telefon, adresa de email, mesaj specific) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

 

Scop: Pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc.

 

Temei: Executarea unui contract sau luarea masurilor precontractuale la solicitarea dumneavoastra.

 

Durata de stocare: 3 ani

 

Consecintele refuzului: in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu veti putea primi propuneri din partea reprezentantului de vanzari selectat.

 

Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari autorizati iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc.

 

 1. Prelucrari ale datelor pentru care este necesar consimtamantul

 

6.1. Belvedere Residences UTR 3 SRL poate prelucra datele cu caracter personal mentionate la punctul [5.] si subpunctele sale, pentru urmatoarele scopuri:

 

A) Inscrierea la Newsletter

 

Datele indicate la inscrierea respectiva din categoriile* (date de contact si identificare) vor fi utilizate doar pentru trimiterea de newsletter. La trimiterea newsletterului vom utiliza adresa de e-mail comunicata de dumneavoastra si in final avem nevoie de confirmarea dumneavoastra ca, in calitate de titular al adresei de e-mail, sunteti de acord cu primirea acestora. Puteti revoca in orice moment abonarea folosind posibilitatea de dezabonare prezentata in newsletter sau trimitand un email la adresa hello@belvedere3.ro

 

Scop: Trimiterea informatiilor despre produse, servicii si evenimente

 

Temei: Consimtamantul

 

Durata de stocare: 3 ani

 

Consecintele refuzului: in situatia in care nu sunteti de acord cu aceasta prelucrare, nu veti primi newsletterul.

 

*Campuri de date exacte: Formula de adresare, prenume, nume, e-mail.

 

B) Prelucrare date in scop de ofertare

 

Prin completarea formularului sau apelarea numarului de telefon de pe pagina web www.belvedere3.ro, va dati acordul pentru a fi contactati in legatura cu intocmirea unei oferte personalizate pentru disponibitatile proiectului rezidential. Datele procesate vor fi datele de contact si de identificare.

 

Scop: Contactarea clientului in scopul prezentarii unei oferte conform cerintelor acestuia

 

Justificare: Consimtamant

 

Durata de stocare: 3 ani

 

Datele sunt prelucrate prin intermediul reprezentantilor de vanzari ai proiectului rezidential.

 

 1. Cookies si Social Plug-ins

 

7.1. Colectam date in mod automat prin utilizarea de Cookie-uri. Un Cookie este un mic fisier text care salveaza setarile pentru internet. Aproape fiecare pagina web foloseste aceasta tehnologie. Aceasta este descarcata de browser-ul dumneavoastra de internet la prima accesare a unei pagini web. La urmatoarea accesare a acestei pagini web cu acelasi dispozitiv, Cookie-urile si informatiile salvate sunt fie trimise inapoi la pagina web care le-a creat sau catre o alta pagina web careia ii apartin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaste ca ati mai accesat o data pagina cu acest browser si variaza in unele cazuri continutul afisat.

 

7.2 Pentru mai multe informatii privind Cookie-urile utilizate pe pagina noastra web, consultati documentul de Cookies.

 

 1. Drepturile persoanelor vizate

 

Puteti face uz de urmatoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

 

8.1. Dreptul la informatii- Puteti solicita o confirmare a procesarii datelor dumneavoastra personale si a modului in care acestea sunt utilizate.

 

8.2. Dreptul la corectare- In cazul in care procesam date cu caracter personal incomplete sau incorecte, puteti solicita oricand corectarea sau completarea acestora.

 

In cazul in care ati creat un cont de utilizator, puteti avea acces oricand la datele dumneavoastra cu caracter personal si le puteti completa sau corecta.

 

8.3. Dreptul la stergere- Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai exista, daca procesarea acestora contravine prevederilor legale, daca procesarea acestora afecteaza in exces interesele dumneavoastra sau daca procesarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra, acord pe care l-ati revocat. Trebuie sa retineti ca pot exista si alte motive care sa impiedice stergerea imediata a datelor dumneavoastra, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, actiuni pendinte, pretentii, exercitarea sau apararea unor drepturi legale etc.

 

8.4. Dreptul la limitarea procesarii- Aveti dreptul sa solicitati o limitare a procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

 

-contestati corectitudinea datelor dumneavoastra, acest lucru survenind pentru un termen, care ne permite sa verificam corectitudinea datelor dumneavoastra,

 

-procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastra va opuneti insa stergerii acestora si solicitati o limitare a utilizarii acestor date,

 

-noua nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prevazut, dumneavoastra insa mai aveti nevoie de aceste date in scopul executarii, exercitarii sau apararii unor pretentii legale sau ati contestat procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

8.5 Dreptul la transmiterea datelor- Ne puteti solicita sa va punem la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, uzual si lizibil prin mijloace tehnice, in masura in care procesam aceste date in baza acordului dumneavoastra sau pentru executarea unui contract intre noi, prelucrarea facandu-se prin procese automatizate.

 

8.6. Dreptul la contestare- In cazul in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru indeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autoritati publice sau in cazul in care facem referire la necesitatea de aparare a unui interes legitim, puteti contesta procesarea acestor date, in masura in care exista un interes legitim prevalent in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti oricand sa revocati acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fara indicarea unui motiv.

 

8.7 Dreptul la reclamatie -Daca sunteti de parere ca am incalcat prevederi ale dreptului roman sau european in procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, lezand astfel drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a putea clarifica intrebarile dumneavoastra.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate direct printr-o notificare la adresa de e-mail hello@belvedere3.ro

 

 1. Cum protejam datele personale?

 

9.1. Site-ul utilizează tehnici de securitate a informației, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului și mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitate acestora. Declaram că am adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesam, precum și pentru a evita pierderea, modificarea și/sau accesarea acestora de către terți neautorizați.

 

 1. Date de contact

 

Belvedere Residences UTR 3 SRL

Email: hello@belvedere3.ro

 

Pentru procesarea cererii, vă putem solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate.

 

 1. Aspecte juridice

 

11.1. In anumite cazuri este posibil ca preturile sa nu mai fie de actualitate. Pentru informatii exacte cu privire la preturi, va rugam sa-l contactati pe reprezentantul dumneavoastra de vanzari. Va rugam sa va informati la incheierea contractului de vanzare-cumparare cu privire la specificatiile exacte si pretul exact pentru unitatea locativa. Toate imaginile au caracter informativ. Va rugam sa aveti in vedere ca nu putem garanta corespondenta exacta a caracteristicilor din imaginile de prezentare, din cauza modului diferit de afisare al diferitelor monitoare. Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, etc) nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de Dezvoltator. Informatii detaliate, vizionari si contractare numai prin reprezentantii autorizati ai Dezvoltatorului.

 

Ultima actualizare: 21-03-2023